Bredbåndspulje 2020


Lørdag den 27. juni 2020 (redigeret 7. juli 2020)


Bredbåndspulje 2020


Status på anstrengelserne i 2019 for muligheden for at få Bredbånd til sommerhus området var lidt nedslående. Blot 52 af potentielt 285 adresser viste interesse med indsendelse af Fuldmagt - læs eventuelt her. Ca. 400 andre adresser på Langeland havde derimod succes og er nu ved at få installeret Bredbånd. 

 

Nu er en ny pulje udmeldt af Energistyrelsen efter at Folketinget med Finanslov 2020 vedtog at fortsætte med at give støtte til eventuelle projekter. På trods af skepsis over om det vil lykkes i år (vi skal op på mindst det dobbelte antal, gerne 3-dobbelt eller flere!) forsøger vi igen i år at indsamle fuldmagter. Fuldmagterne indsamlet i 2019 er ikke længere gyldige. Det vil formentlig være sidste gang at området får mulighed for etablering af Bredbånd med statsstøtte.

 

Efter aftale med Langelands Mobil- og BredbåndsForening (LMBF) er undertegnede midlertidigt udnævnt som Administrator (Fuldmagtshaver) for "Stoense Havn Bredbånd" 2020 og jeg har derfor på e-mail udsendt en vedhæftet Fuldmagts blanket i 2 filformater (WORD skrivbar og PDF). Denne blanket skal udfyldes MED BLOKBOGSTAVER og returneres til undertegnede senest mandag den 31. august 2020 på én af følgende måder:

 

1) Som vedhæftet fil til e-mail (enten WORD eller PDF)

2) Som print i den hvide postkasse i Posthuset på Stoense Udflyttervej

3) Pr. brev til undertegnede, Landsmosevej 17, Pjedsted, 7000 Fredericia

 

BEMÆRK: Øverste del af blanketten med Navn, Adresse, Email, Telefon/Mobil er jeres helårs adresse. Installations adressen er selvsagt sommerhus adressen. HUSK underskrift og dato.

 

Jeg er bekendt med, at mange (måske alle?) grundejere for nylig i e-boks har modtaget et brev fra Energistyrelsen om ovenstående. Men ønsket om at få installeret Bredbånd kan ikke løftes af den enkelte grundejer. Derfor er Bestyrelsen (undertegnede) gået ind i opgaven med hjælp fra LMBF. Ansøgnings proceduren er ikke ligetil.

 

Jeg vil gerne anmode alle jer meget interesserede i emnet være ambassadører overfor sommerhus naboer som måtte være i tvivl. Jo flere fuldmagter, jo større chancer.

 

Følgende kriterier skal opfyldes: Minimum kr. 4.000 i egenbetaling (dette beløb opkræves først når ansøgningen er godkendt af Energistyrelsen og arbejdet med etablering går igang), tegning af abonnement hos teleudbyder (f.eks. STOFA) i minimum 6 måneder, derefter er man frit stillet vedrørende abonnement. Lykkes ansøgnings projektet vil fiber nettet kunne udbygges i 2021.


PS: Skulle man mod forventning IKKE have modtaget en e-mail ved fil vedrørende Fuldmagts blanket skriv da til undertegnede. Filen er også lagt på Facebook i både WORD og som PDF.


Link til Fuldmagtsblanket.


Man er også velkommen til at skrive en e-mail til post@stoense-havn.dk og anmode om at få blanketten tilsendt som vedhæftet fil.

 


Chris Hansen, sekretærCopyright © 2011 Grundejerforeningen "Stoense Havn".

All Rights Reserved.