Status på Bredbånd fuldmagter


Søndag den 21. juli 2019Ikke tilstrækkeligt modtagne fuldmagter


Interessen for at deltage i projekt ”Fiber Bredbånd” i Grundejerforeningen ”Stoense Havn”s område er stor – men ikke stor nok. Tak for de mange modtagne fuldmagter.


Indenfor den seneste frist er der modtaget 52 stk. fuldmagter ud af potentielt 282 mulige. Op til 30. juni har Grundejerforeningens rolle været at bistå LMBF (Langelands Mobil- og Bredbånds Forening) med at indsamle fuldmagter.  Bestyrelsen har efter 1. juli 2019 været i direkte kontakt med STOFA som meddeler, at vi skulle op på mindst 150 fuldmagter for at leve op til Energistyrelsens krav til, at der kan tildeles midler efter den af Folketinget udmeldte Bredbåndspulje for 2019.


Dette lykkes så ikke i 2019.


Men sagen er ikke helt stendød. STOFA har nævnt, at hvis Fiber projektet i området lige syd for Grundejerforeningens område bliver realiseret, så kan det måske komme på tale med en alternativ løsning i vores område (denne alternative løsning er dog for nuværende ikke nærmere defineret).


Af samme årsag gemmer vi de indtil videre modtagne fuldmagter. Og vi modtager gerne yderligere fuldmagter i de næste måneder hvis nogle nye skulle være interesseret. Vilkårene for det oprindelige projekt er beskrevet i tidligere artikler på hjemmesiden, samt fremsendte e-mails. Hvis nogle omvendt ønsker at tilbagekalde allerede afsendte fuldmagter skriv da venligst til post@stoense-havn.dk


Links:


https://lmbf.lmbnet.dk/
Fuldmagt Energistyrelsen
https://bredbaandspulje.ens.dk/
https://ens.dk/ansvarsomraader/bredbaand/bredbaandspuljen
https://stofa.dk/Chris Hansen, sekretærCopyright © 2011 Grundejerforeningen "Stoense Havn".

All Rights Reserved.