Sidste nyt om Bredbånd

 

Fredag den 24. juni 2016


Sidste nyt om Bredbånd i "Stoense Havn"

- og uvejret igår.


Der er indtil videre indkommet 22 (toogtyve) tilkendegivelser om interesse for senere at tilmelde sig som abonnent på et fremtidigt tilbud om bredbånds- TV og/eller internet. Det antal er langt fra nok til - på det foreliggende grundlag - at gå videre med projektet og vi kan konstatere, at interessen ikke er tilstrækkelig stor.


Skulle der være nogen som har fortrudt at de ikke fik udfyldt en tilkendegivelse kan det endnu gøres. Formularen findes stadigvæk på hjemmesiden. Man kan også ved henvendelse til Jette Benzon Jespersen, Houvej 31, Lohals, få udleveret en blanket til udfyldelse, aflevere den til Jette eller sende den på e-mail til post@stoense-havn.dk.


Allerede modtagne og eventuelt kommende blanketter vil blive opbevaret indtil videre.


********************************************************************


Jeg har i formiddag været en tur rundt i området og kan oplyse, at uvejret igår eftermiddag ikke har forårsaget nogle skader: Knækkede smågrene m.m. ser ud til at være det eneste der er sket efter den tornado-agtige blæst med kraftige hvirvelvinde  (mindre end 2 minutter)  der opstod ved første regnskyl. F.eks. står badebroen uberørt af de kraftige vindstød. Jeg har det seneste døgn registreret 44 mm. regn fordelt på 2 skybrudslignende nedbør (17 hhv. 15 mm.), samt 12 mm. "almindelig" regn i løbet af natten.


Chris Hansen


Copyright © 2011 Grundejerforeningen "Stoense Havn".

All Rights Reserved.