Facebook


Lørdag den 2. maj 2015

Redigeret søndag den 27. marts 2016"Stoense Havn" Socialt Forum


På privat initiativ (én af Grundejerforeningens medlemmer) er der nu oprettet en Facebook gruppe "Stoense Havn - Socialt Forum" som enhver, der færdes i området og som har interesse i muligheden for at deltage, kan gøre brug af. Det være sig fritidshusejere, lejere af fritidshuse eller familie og venner af fritidshusejere der kan udveksle nyttige oplysninger.


Formålet er at skabe en mulighed for, at lave aftaler for børn og voksne. Det kan være en tur på fællesarealet, gå-, løbe-, kajak- og fisketure m.v.


Der kan også være opslag om hjælp til at fælde et træ, flytte en sofa eller hvis man står og mangler noget værktøj og gerne vil låne sig frem.


Håber dette tiltag kan skabe et bedre socialt sammenhold i hele området, for ny tilkommende såvel som nuværende grundejere.


Det skal understreges, at Bestyrelsen for Grundejerforeningen "Stoense Havn" ikke påtager sig noget ansvar for indholdet af det sociale forum. Det vil sige, at Bestyrelsen ikke er forpligtiget til at besvare henvendelser fra medlemmer af Grundejerforeningen via Facebook. Her henviser vi stadigvæk til at der benyttes e-mail.


Men den nuværende Bestyrelse bakker naturligvis op om ethvert initiativ, der kan være med til at fremme sociale relationer imellem foreningens medlemmer.


Chris Hansen

Copyright © 2011 Grundejerforeningen "Stoense Havn".

All Rights Reserved.