Affald - igen, igen!


Mandag den 19. oktober 2015


Affald ved Posthuset - Igen, igen!


Søndag den 18 oktober 2015 var jeg og frue på rengøring af posthuset, fejning og gulvvask. Da vi ankom var miljøstationen fyldt op med TYSK sommerhus affald som områdets katte og ræve havde hygget sig med at sprede, dog ikke de tyske øldåser. RESULTAT – hjem og hente sække til opsamling af 6-7 poser delvist splittet ad og gennemblødt af nattens regn.

 

Da gulvet skulle tørre tog vi lige i Dagli` Brugsen for at handle. ½ time senere var vi retur og .........  nu var der henlagt 2 stk. 5 liter BILTEMA malerbøtter delvis krøllet sammen inklusive malerrester oven

i det det øvrige affald.

 

Efter endt opsamling og rengøring af posthus gik turen hjem med det kedelige fund som desværre kunne fylde hele vores private renosæk med ca 25 kg. (Håber den tålmodige skraldemand vil tage den med. Der gives jo ikke andre muligheder her på Nord Langeland for at komme af med affald på en søndag).

 

Kære medlemmer samt udlejere: Vil I venligst tænke på det svineri og ekstraarbejde det giver undertegnede med flere. Få nu styr på jeres renovations muligheder, herunder meddel lejere at der IKKE må henkastes køkkenaffald og lignende på miljøstationen.


Hvis det udlejede fritidshus ikke er udstyret med et skraldestativ nummer 2 vil vi kraftigt opfordre til, at der anskaffes et ekstra stativ med mulighed for, at lejere kan komme af med deres skrald lørdag/søndag på forsvarlig måde.

 

 

Med venlig hilsen

 

Jørgen E N Nielsen

posthus ansvarlig m.m.

Copyright © 2011 Grundejerforeningen "Stoense Havn".

All Rights Reserved.